Varför inte?

Fotograf: Jag
Bilden är tagen för 2 veckor sedan men jag tycker bara så himla mycket om denna bild. Jag vet inte varför men Nono är så gullig i denna bild!
Jag har ett STORT PROBLEM. Jag har jätte många besökare ungefär 50 stycken sidvisningar och 15-25 unika besökare. Men jag förstår inte varför ni som besöker denna fotoblogg inte kommenterar. Det är inget krav, bara det att jag väldigt väldigt gärna skulle vilja att ni kommenterar vad ni tycker om mina bilder. Jag vet att jag är nybörjare när det gäller fotandet men.... Det är min hobby. Så snälla kan ni exempel kommentera vad ni tycker om bilden på Nono i detta inlägg. Tack för den som gör det! :)

Handbolls-VM

Kollar på handbolls VM just nu. Idag har jag spelat match i Liljeholmshallen. Det var roligt! Det står 1-3 till Spainen men Sverige tar hem detta. V får väll se vilket land som tar brons? :)
Heeeeeja Sverige......

Vacker som en ros

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Fotograf: Jag

Idag har jag varit på Naturhistoriska muset. Det var ganska intressant och såklart roligt. Jag tycker väldigt mycket om dinosarie delen. Sedan har jag en ny bloggdesign på G... :)

Vilken av dessa bilder är din favorit?


Studie dag- shopping

Från Monki

Beishe (stavning?) magtröja: REA 40:-  Mönster tröja: REA 20:-  Rosetthårspånnen: 20:-

Min nya kameraväska
Hej! Idag har jag som sagt studie dag. Ja har sovit ganska länge och sedan åkt och käkat lunch med mamma på kinestisk buffé. Sedan har jag åkt till Monki och handlat på REA. Snart ska jag kila iväg på träning. Min fot är ganska okej, men inte helt. Så jag ska ta det lungt på träningen. Men det ska iaf bli roligt att få träna!

Helg

Fotograf: Jag
Idag har typ varit en suuuuperduuuuper bra dag. Jag och Isabellah hade det jätte kul på Choice vi skrattade mycket! Och sedan så efter skolan gjorde jag klart mitt Art arbete. Och fick jätte mycket beröm at mina kompisar. Så det var en rolig dag. Imorn har jag studie dag. Alltså har jag helg nu. Fr Torsdag- Lördag. Så himla skönt!

Jag & Janis

Fotograf: Molle
Bilden är ifrån lördags. Bläää att jag inte kunde spela på söndagen föratt min fot är stukad. Idag som sista lektion hade jag musik. Fast vi hade en vikarie men det var ändå roligt.
Vad tyckte ni om mina bilder på Janis igår?

Janis #3

Fotograf: Jag

Tog lite söta bilder på Janis. Hade tänkt att göra det på Ozzy men han var nere i källaren. Idag hade jag " English test/utverdering. Det gick ganska bra hoppas jag! Ska göra lite läxor nu så hörs vi imorgon! :)


Favorite Outfit

Fotograf: Jag Modell: Jag
Asså gud vad jag älskar den här outfiten jag hade på mig den igår. Och älskar den. Man ser inte direkt hela men lite åtminstånde. Idag har jag typ bara gjort läxor. Och mest jobbat med mitt Egypten projekt. Har haft en underbar dag i skolan d.v.s med mina kompisar! Men det jag stör mig på är min stukade fot, jag vill att den ska läka så att jag kan komma på träningen på onsdag.
Vad tycker ni om min outfit?

Dagen med Alexandra


Weird faces

Haha!!!!

Sötast!

Det var dagen med Alexandra från igår. Vi hade det så roligt! Saknar dig så himla mkt...


NEW


Gjord av: Mig
Har ni sett den nya headern? Jag älskar den! Jag har inte uppgraterat så mycket föratt jag har haft mycker skolarbete. Och i torsdags stukade jag foten. :( Men idag då händer det grejer föratt Alexi(Alexandra) Kommer och vi ska ha det så himla roligt. Jag själv ska göra en ny bloggdesign åt henne. Så senare idag kommer vi blogga tillsammans! :)
Kram kram hörs senare.

Light

Fotograf: Jag

Hej! Jag har varit trött hela dagen. Idag har det varit en vanlig dag. Jag ska jobba med mitt So- projekt d.v.s Egypten arbetet. Jag ska leta flera olika teorier hur man byggde pyramider.Och lite annat.


Colourful

Fotograf: Jag

Hej! Har ni sett att jag har fixat dropdown menyn? Hoppas ni tycker om den för det gör iaf jag. Bilderna är då Bokeh bilder och är tagna på min lillasyrra Frejas disco grej. Jag tycker den 1a bilden är ganska cool och den andra helt ok. Idag ska jag ner i källaren och skuta 300 handbolls skott. Bra för träningen :)


Försöka

Ska föröka vixa en dropdown meny. Men måste göra läxor nu!
Ha det bra vi hörs... :)

Red water

Fotograf: Jag

Blev nöjd med bilderna. Tog mer bilder men de här två bilderna blev jag nöjdast med. Bild nr två är och se ut som ett utropstecken. Nr ett vet jag inte funderade på en ballerinasko? Men men...

Idag har det varit en normal dag. Ska göra lite läxa. Typ Franska och engelska läxa! :)

Vad tycker ni om bilderna vilken är er favorit?


Frost


Fotograf: Jag
Bilden är tagen av mig på mammas hyrda bil. Jag gick ut och fotade på landet i helgen. Och då tyckte jag att detta skulle bli en fin bild! Och jag blev ganska nöjd.
Idag slutade jag 15.05 skoldagen var rolig. Men min mentor var sjuk igen :(
Så vi hade en vikarie och för första gången så var vikarien bra. I min förra skola hade vi bara dåliga men denna vikarie var bra! :)


Back to school


Fotograf: Jag
Bokehn är tagen på mammas matta i vardagsrummet. Den är såklart Rosa!
Idag har skolan börjat igen! Och dagen var faktisk helt ok... Det var jätte roligt att få träffa kompisarna. Och Emma fick tyvär ingen systemkamera men hon fick en anna jätte bra kamera som nästan är lika bra som en systemkamera! :) Good 4 U.
Jag har fixat designen också och blev ganska nöjd! Jag gjorde inläggen så att de blev " genomskinliga" tips finns på bloggstyle.se
Men det var ganska skönt att komma tillbaka, jag var iaf utvivlad. Hur har er dag varit? :)


Design


Det  hände något igår med min blogg design. Men håller på att fixa en ny!

Boring....

Tog bilden med mammas mac webcam. Sitter på landet och har det boring, fast det som är kul är att leka i spotify med låtar av Emily Osment :) Lysnar nu på: Emily Osment med Clap your hands.
Vad har ni gjort i dag har ni haft det kul?

Rosettdiadem

Fotograf: Jag

Visst är den fin! Jag fick den ju av Monnkan. Eller egentligen från Monica ;)

Idag åker jag till landet. Som tur är det att mamma har telia mobilabredband så jag kan blogga.

Ha de bra

Idag har jag varit ute och fotat bland annat denna bild:


Nono


Fotograf: Jag
Aww... Vad söt Nono är på bilderna!
Idag har jag varit och sett Tusen gånger starkare. Och shit vad den var bra. Jag rekomenderar verkligen den.
Gå och se den nu!!!!!

Water drops

Fotograf: Jag
Har fotat olika vatten droppar. Blev faktiskt väldigt nöjd med alla!
Vad tycker ni? Vilken är eran favorit? :)
I detta inlägg är det väldigt viktigt att jag får veta det så snälla kommenetera denna gång!

Porträtt

Fotograf: Jag

Håller ni med att Molle är så himla fin på denna bild. Hon är så gullig.... Söta syster säger jag bara!

Idag har underbaraste Petra varit hos mig och vi hade det jätte kul. :)

Eller vad tycker ni?


Fireworks

 


Mitt nyår

Nu ska ni få se bilderna från mitt nyår:
Huvudrätten

Och efterrätten Pannakotta (Stavning?)

Till vänster Edvin, sen Sabina ( <3), Alba, Freja och tilll höger David.

Jag igår

Fyverkirierna kommer senare idag!

RSS 2.0