Ozzy & ME walking outside

Fotograf: Jag

Jag och Ozzy var ute och gick en liten sväng, han lekte mycket i snön och ville bli klappad. Då hade jag min kamera med mig och fick ganska fina bilder på honom. Den stora bilden gillar jag mest!

Vilken är er favorit?


Olika färger

Fotograf: Jag

Tog bilderna igår hemma hos pappa. I något inlägg kommer ni att få se hur jag gör då jag fotar vatten. :)

Det är jätte enkelt om man kan det. På onsdag kommer jag att åka till Alexandra ( Lindstromalexandra.blogg.se) i Karlstad det kommer att bli superduper roligt! Vi kommer att fota jätte mycket jag lovar.


Hjärtat i naturen

Fotograf: Jag
Tog denna bild för typ 1 timme sedan. Imorn åker jag till landet och kommer vara där till på tisdag. Ska göra massa inlägg till tisdagen. Vi hörs!

Milka + Keynote

Bild: från macbook.

Yey! Mamma köpte en Milka. Den är jättegod. Men jag föröker ladda hem keynote men det verkar inte funka särkilt bra, det funkar bara för mac datorer och jag har en macdata men jag fattar inte varför det inte fungerar. Vi har hyrt Leagaly blondie 3 som vi ska se ikväll. Mamma och Freja vill inte se Let's Dance så jag får väll se reprisen elr något.

Ha en fin kväll.


Det visste du inte om mig?

Detta visste du inte om mig:

* Jag älskar musik, och såklart sjunga. Jag har sjungit i typ hela mitt liv. Ngn gång kanske ni får höra mig. Inte förrat skryta men jag är ganska bra på skala 1-10 är jag 8.

* Jag är kort dvs längden nu är jag typ 1m och 53 cm

* Min största idol då jag var liten var Britney Spears och ett tag Rihanna.

* Jag älskar färgen rosa

*  Min favorit film är Mean Girls , twilight serien och Wild Child.

* Jag älskar iCarly!

Det var några saker du inte visste om mig.

Top model 12

Fotograf: Jag

Jag fotoade fåglar i vatten förra helgen. Bilden är helt ok. Just nu kollar jag på top model!

Det är sju tjejer kvar. På svenska letionen gick vi till datasalen och senskrev våra annonser, medans så gick jag in på schoolsoft och såg att jag fått MVG på min artikel i svenskan. Det var en kommentar också.

Hörs imorn då ska jag till tandläkaren.


Sushi- Hemlagat

Fotograf: Jag

Vi åt hemlagad SUSHI i lördags, det tog en hel del tid att göra ungefär 90 minuter.  Det blev riktigt riktigt gott! Receptet kommer kanske upp ngn annan gång. Idag så fick reda på att alla hade klarat matteprovet! Och sedan så var det en normal skoldag.


Handbolls matcher

Fotograf: Jag
Tog massa foton på min syrras match från igår. Detta bilder blev jag nöjdast med!
Idag har jag spelat 2 st handbolls matcher. De flesta verkade vara ganska trötta, det var många tappade bollar tex. Och Gabbis hehe siktade inte så bra på mål..... Hon gjorde dock 4 mål. Den första matchen förlorade vi med 3 bollar och den 2a kom vi lika! Så vi fick ett minus poäng och ett plus poäng! Igår åt jag hemlagad Sushi, bilder får ni se imorgon! Nu ska jag göra lite läxor tror jag hörs imorn.

God morron!

Fotograf: Jag
Jag är inte så nöjd med denna bild. Men hittade ingen annan. Jag har haft det fullt upp denna vecka både med läxor och prov. Jag har haft 2 st prov denna vecka matte & franska prov. På franska provet fick jag MVG och på matten vet jag inte vad jag fick. Vi får se... ! Bloggar mer imorn, då ska jag också spela match. :)

Ozzy

Fotograf: Jag

Bilden är tagen för ca 1-2 veckor. Ni har inte sett min katt Ozzy så mycket. Idag hade jag franska prov. Det gick super bra! Jag var den första som blev klar och vår lärare kollade igenom lite snabbt och sa " Exellent! Perfect!" Så jag tror att jag får MVG. Denise var skit rolig på franskan. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Du är en rolig person denise, älsk dej <3 Hennes blogg heter: Deniseofswe.blogg.se sedan då skolan var klar så åkte jag med Johanna till Farsta Centrum och kollade lite i affärer fort. Så gick hon på sitt piano och jag åkte hem.


Valentines day


Make Up portrait

Fotograf: Jag Modell: Jag

Sminkade mig med mitt smink från julen. Tog på vänster sida av ögat en ljus turkos ögonskugga och på höger en mörkare. Sedan tog jag min mascara och rosa läppglans. Försöke få en modell aktig mig, men min lillasyrra sa att jag kunde göra en galnare jag så den sista bilden är galnare!

VAD TYCKER NI OM BILDERNA? :)


S & M

Det var ganska länge sedan, eller 5 dagar typ. Har vart väldigt upptagen, tex jag pluggar in för prov och ar gjort massor av läxor!

Men nu är jag tillbaka. Känns bra! Nu ska jag bara tänke på en STOR sak ang bloggen. Vi får se hur det blir, men jag bjuder på en härlig sång av Rihanna Enjoy!



Who knows?


Jag håller på att tänka på en stor sak angående bloggen. Inte att ta bort den eller så men en annan sak. Och nej jag kommer apsolut inte sluta ha en fotoblogg. Utan en annan sak.
Hör av mig sen, kanske om 1-2 dagar.
Kram!

En fråga

Jag vill gärna att ni röstar. :)

Thank U 4 your vote!




RSS 2.0